Hartelijk welkom bij Ypsomed.

  • home
  • Producten en diensten

Onze producten

Ypsomed loopt voorop als het gaat om merk-, co-branding- en OEM-producten, zowel voor de detailhandel als voor business-to-business en heeft zich zo een stevige plaats weten te veroveren. Ypsomed zet zich bovendien sterk in om vooruitgang te boeken in de zorgverlening aan patiënten.

Injectiesystemen

Ypsomed Delivery Systems (YDS) is het overkoepelende merk voor injectiesystemen voor de farmaceutische en biotechnologie-industrie (B2B).

Ypsomed Delivery Systems

Ypsomed biedt haar farmaceutische klanten meer dan 30 jaar aan ontwikkelingservaring, modulaire en beproefde platformtechnologie en flexibele productieconcepten, voortkomend uit de eigen infrastructuur en daarnaast landspecifieke eindverpakkingen en logistiek.

Naar website van Ypsomed Delivery Systems (Engelstalig)

Diabeteszorg

Het wereldwijde, overkoepelende merk mylife Diabetescare staat voor innovatieve producten en diensten van Ypsomed voor mensen met diabetes mellitus.

mylife Diabetescare

Het productpalet omvat pen- en veiligheidspennaalden, bloedsuikermeetsystemen en de door onszelf ontwikkelde insulinepomp mylife YpsoPump, met een op icons gebaseerd touchscreen en de eerste slangloze patchpomp wereldwijd, de mylife OmniPod.

Surf naar www.mylife-diabetescare.nl voor meer informatie.